Boltra

Wie de boltrabaan tussen 11h en 14h reserveert en nà 17u30, kan dit enkel mits het nemen van een maaltijd. Indien men alsnog reserveert na 17h30 (kan énkel op afspraak!) zonder huur van boltra of tijdens alle weekends, feestdagen, sluitingsdagen en schoolvakanties dan betaalt men 4 euro per persoon per uur. Indien dit niet vooraf werd afgesproken, wordt de weekmenu per persoon bovenop aangerekend.

Suggesties kunnen uitgewerkt worden volgens groepswensen en budget. Een idee voor mogelijke menu’s en gerechten vindt u hier

Het aantal opgegeven deelnemers  aan de boltra = gelijk aan aantal betalende deelnemers!

We vragen 1 drankje te willen nuttigen per uur (door elke deelnemer!). Wordt er door sommigen géén drank bijbesteld dan is de prijs hiervoor 2 euro per niet-geconsumeerde drank per uur. 

Nota. De reservaties met arrangementen of gerechten aan de kaart hebben voorrang op de enkelvoudige boltra-reservaties.

Nota 2. Soms wordt een' leeg uur' opgevuld de dag zelf of daags voordien. Dan komen vaak veel aanvragen binnen. De eerste die zich aanbiedt, speelt. Tenzij een (spontaan) voorschot zou betaald zijn door 1 of andere groep, dan heeft deze groep voorrang. Negatieve review zijn niet nuttig.

Hotel-restaurant Het Wethuys - Katia' s Patisserie - Boltra Café

HOTEL : OPEN 7/7 

RESTAURANT / BAR : OPEN :

van september tem juni :

maandag tem donderdag : gesloten, of, 

 enkel op reservatie én mits maaltijd of arrangement (tss 12h en 17h)  

vrijdag tem zondag : 10h tot 20h

in juli en augustus :

maandag : 10h tot 16h (keuken van 12h-14h)

dinsdag: gesloten

woensdag tot en met zondag : 10h tot 20h (keuken van 12h-14h en 18h-20h)

Groepen : 

ook buiten de geafficheerde openingsuren zijn groepen welkom, op aanvraag.

Katia's Patisserie : 

maandag tem donderdag : gesloten

      vrijdag tem zondag : 10h tot 20h, samen met Boltra Café

in weekend : enkel nog afhaal-ontbijtservice

 

Reserveer uw baan


We contacteren u dan zo snel mogelijk om te bevestigen.

 

Uw gegevens zullen enkel worden aangewend om u te contacteren in functie van de door u gevraagde informatieverstrekking. Bescherming van uw gegevens is voor ons belangrijk. In onze privacy policy kunt u lezen hoe wij dit doen.
Alle velden met een * zijn verplicht in te vullen.


Er kan aangenaam boltra gespeeld worden tot groepen van maximaal 16 personen (8 tegen 8). Bent u met 17 personen of meer dan stellen we voor dat u een 2e uur bijhuurt. Dan geven wij u het 2e uur aan halve prijs (4 euro voor 1ste uur en 2 euro voor 2e uur). Dwz. dan speelt u 2 uur boltra aan 6 euro per persoon (voor groepen vanaf 17 personen en meer!).

De prijs voor het gebruik van de boltra is 3 euro per persoon, gedurende 1 uur  tijdens de week (de dranken zijn apart te verrekenen). Dit is ook de prijs bij verlenging van de spelduurtijd. Bij reservatie in het weekend/verlengde weekends/feestdagen, wordt een supplement van 1 euro per persoon per uur bijgeteld. Wordt de boltrabaan gereserveerd tussen 11h en 14h zonder het nemen van een maaltijd, dan komt de prijs op 4 euro per persoon per uur, alsook voor reservaties zonder maaltijd vanaf 18h. De groepsverantwoordelijke staat in voor de betaling van het gehele eindtotaal. Indien dit niet mogelijk blijkt, wordt een meerlast van €0,50 per persoon aangerekend. Gelieve respectvol om te gaan met het aanwezige materiaal, de locatie en de uitbating in het algemeen. Dank u. Om te vermijden dat groepen niet opdagen, zijn we genoodzaakt om een voorschot van 50% te vragen.
Kinderen op de boltrabaan zijn pas toegelaten vanaf 6 jaar. Dit omwille van een zeker gebrek aan spelvaardigheid en om lichamelijke risico’s te vermijden bij kinderen onder de 6 jaar.

Een uur plezier gaat snel voorbij, zet aub het  'alarm op uw smartphone! Hierdoor moeten anderen niet nodeloos wachten.

Gelieve bij vereffening van het totaal steeds te melden aan de receptie indien u ook een voorschot betaalde. Indien we achteraf alsnog dienen het dubbel betaalde voorschot terug te betalen, of andere verrekening, wordt een administratiekost aangerekend van 10 euro per verrichting.