Boltra

Wie de boltrabaan tussen 11h en 13h30 reserveert en nà 17u30, kan dit enkel mits het nemen van een maaltijd. Suggesties kunnen uitgewerkt worden volgens groepswensen en budget. Een idee voor mogelijke menu’s en gerechten vindt u hier
 

HOTEL/BAR/RESTAURANT : OPEN 7/7 

juli, augustus en september :

maandag : van 12h tot 15h (keuken tot 14h)

dinsdag : gesloten (vanaf 01.07.2021)

woensdag en donderdag : van 12h tot 20h

vrijdag tot en met zondag : van 12h tot 20h

1 oktober tot en met 30 juni :

maandag en dinsdag: gesloten

woensdag en donderdag : van 12h00 tot 19h30

vrijdag tot en met zondag : 12h00 tot 20h30

Groepen : 

ook buiten de geafficheerde openingsuren zijn groepen welkom, op aanvraag.

 

Reserveer uw baan


We contacteren u dan zo snel mogelijk om te bevestigen.

Uw gegevens zullen enkel worden aangewend om u te contacteren in functie van de door u gevraagde informatieverstrekking. Bescherming van uw gegevens is voor ons belangrijk. In onze privacy policy kunt u lezen hoe wij dit doen.
Alle velden met een * zijn verplicht in te vullen.


De prijs voor het gebruik van de boltra is 3 euro per persoon, gedurende 1 uur (de dranken zijn apart te verrekenen). Dit is ook de prijs bij verlenging van de spelduurtijd. De groepsverantwoordelijke staat in voor de betaling van het gehele eindtotaal. Indien dit niet mogelijk blijkt, wordt een meerlast van €0,50 per persoon aangerekend. Gelieve respectvol om te gaan met het aanwezige materiaal, de locatie en de uitbating in het algemeen. Dank u. Om te vermijden dat groepen niet opdagen, zijn we genoodzaakt om een voorschot van 50% te vragen.
Kinderen op de boltrabaan zijn pas toegelaten vanaf 6 jaar. Dit omwille van een zeker gebrek aan spelvaardigheid en om lichamelijke risico’s te vermijden bij kinderen onder de 6 jaar.

Een uur plezier gaat snel voorbij, zet aub de 'wekker' op uw smartphone! Hierdoor moeten anderen niet nodeloos wachten.

Gelieve bij vereffening van het totaal steeds te melden aan de receptie indien u ook een voorschot betaalde. Indien we achteraf alsnog dienen het dubbel betaalde voorschot terug te betalen, wordt een administratiekost aangerekend van 10 euro per verrichting.