Restaurant & Tearoom

Lekker streekgebonden tafelen

Weekschotel en Weekmenu

We serveren thans een weekschotel aan 15 euro in plaats van een dagschotel of dagmenu. Ook serveren we een weekmenu aan 20 euro. Deze laatste bestaat uit soep, de weekschotel en koffie of thee. U kan daarnaast kiezen uit onze gerechten aan de kaart, diverse snacks of andere van onze heerlijke menu' s en arrangementen.

 

Bernardus Menu 25 euro

Spiesje van mini- garnaal- en kaasballetjes

**

Bernardus gebraad, groentenwaaier en gratinaardappelen

**

Koffie of thee met toetje 

 

 

 

Watoumenu 30 euro

Watoumenu, 30 euro

Huispaté op toast

~

Reuze vleesbrochette -of - reuze scampibrochette, met ratatouille in hoppe-extract

~

Chocolade 'Wathua' Genoise

Vanaf september tot eind.juni zijn we gesloten op maandag, dinsdag en woensdag. Niet geserveerd tijdens juli en augustus. Vanaf 1 september enkel op bestelling, 1 week vooraf, aub.

Wethuysmenu 45 euro

Wethuysmenu aan 45 euro

Cava --of-- Picon --of-- huisaperitief -of- mocktail met hapjes

~

Spiesje van scampis -of- gegrilde camembert met huisjam (confituur)

~

Côte à l' os met peper-, champignons- of béarnaisesaus --of-- zalm in vlierbloesemsaus, met frieten, gratin of natuuraardappelen

~

Dame Blanche of Irish Coffee 

Tussen 1 oktober en eind.juni zijn we gesloten op maandag vanaf  16h, dinsdag en woensdag. Niet geserveerd tijdens juli en augustus. Vanaf 1 september enkel op bestelling, 1 week vooraf, aub.

Ontbijt 18 euro

Vanaf 01.07.2021 zijn we gesloten op dinsdag in plaats van maandag.

Uitgebreid ontbijtbuffet met een koffie of  thee en een glas fruitsap, twee broodjes en een koffiekoek per koppel, confituur en chocopasta, keuze tussen vlees en kaas, een yoghurtje. U kan zelf uw eitje koken of naar eigen wens een roerei of spiegelei bakken op de bakplaat. Verse sinaasappels zijn voorzien om voor en door uzelf of uw vrienden en geliefden uit te persen voor een vitaminerijke start van de dag.


(Op aanvraag voor niet hotelgasten, graag daags voordien tot 18h). Voor afwijkingen wegens allergie (bvb. sojamelk of glutenvrije broodjes) vragen we een 10tal dagen voordien uitdrukkelijk te willen melden aub.