Restaurant & Tearoom

Lekker streekgebonden tafelen

Chefmenu 30 euro

Chefmenu, 30 euro

Huispaté op toast - of - Gegrilde Camembert

~

Bernardusgebraad in huisbier -of - visrolletjes in wittewijnsaus, met keuze uit frieten, gratin- of natuuraardappelen

~

Koffie of thee met gebakje van Katia' s Patisserie

Tussen 1 oktober en eind.juni zijn we gesloten op maandag vanaf  16h, dinsdag en woensdag. Niet geserveerd tijdens juli en augustus. Vanaf 1 september enkel op bestelling, 1 week vooraf, aub.

Wethuysmenu 45 euro

Wethuysmenu aan 45 euro

Cava --of-- Picon --of-- mocktail met hapjes

~

Duo garnaal- en kaaskroket--of-- spiesje van scampis 

~

Côte à l' os met peper-, champignons- of béarnaisesaus --of-- zalm in vlierbloesemsaus, met frieten, gratin of natuuraardappelen

~

Dame Blanche of Katia's Surprise 

Tussen 1 oktober en eind.juni zijn we gesloten op maandag vanaf  16h, dinsdag en woensdag. Niet geserveerd tijdens juli en augustus. Vanaf 1 september enkel op bestelling, 1 week vooraf, aub.

Ontbijt 18 euro

Vanaf 01.07.2021 zijn we gesloten op dinsdag in plaats van maandag.

Uitgebreid ontbijtbuffet met een koffie of  thee en een glas fruitsap, twee broodjes en een koffiekoek per koppel, confituur en chocopasta, keuze tussen vlees en kaas, een yoghurtje. U kan zelf uw eitje koken of naar eigen wens een roerei of spiegelei bakken op de bakplaat. Verse sinaasappels zijn voorzien om voor en door uzelf of uw vrienden en geliefden uit te persen voor een vitaminerijke start van de dag.


(Op aanvraag voor niet hotelgasten, graag daags voordien tot 18h). Voor afwijkingen wegens allergie (bvb. sojamelk of glutenvrije broodjes) vragen we een 10tal dagen voordien uitdrukkelijk te willen melden aub.