Vakantieflats

Barbara's Vakantieflat te Watou (studio of appartement)

Er zijn 3 diverse knusse vakantie flats, elk voorzien van TV, eigen badkamer met douche of ligbad en toilet. Er is 1 vakantieflat (appartement) op de 1e verdieping. De 2 overige vakantieflats op de 2e verdieping beschikken oook over een ingerichte kitchenette met microgolfoven en waterkoker alsook een eetkamer, U kan dus alles zelf regelen, van ontbijt over lunch tot avondmaal. Ook zijn onze vakantieflats zeer geschikt  in geval van te volgen dieet- of medische plichtplegingen.

In ons gezellig bruin kaffee/ voormalige Patisserie kunnen de hotelgasten genieten -énkel op reservatie- van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. Het ontbijt dient bij de reservatie geboekt te worden en wordt aangeboden aan 15 euro per persoon per nacht.  Ontbijten kan tussen 8u. en 10u. Indien u het ontbijt vroeger wilt, dan regelen wij een ontbijtservice met onderlinge afspraak.. Restaurant en tearoom zijn tijdens de zomermaanden gesloten op dinsdag. Vanaf 1 september gesloten van maandag tot en met donderdag, behalve in samenspraak met de hotelgasten.

Kinderen tot en met 2 jaar logeren gratis op de kamer van de ouders. Een babybedje staat ter beschikking. 

TIP : Boek eens een huifkartocht. Info via De Schipperkeshoeve (Melissa Taillieu) : De Schipperkeshoeve - Abeelseweg 117 - 8970 Poperinge - 0495/26.00.49

TIP : boek een boltrabaan, een oud volksspel voor iedereen! - www.boltra.be

!!Vergeet niet je elektrische fietsen te huren bij ONS : 35 euro voor een hele dag!!

Toerisme Vlaanderen