Hotel

Hotel Wethuys te Watou

We zijn gesloten van donderdag 12.01.2023 tot en met donderdag 19.01.2023. We zijn eveneens gesloten van donderdag 09.02.2023 tot en met donderdag 16.02.2023.

We beschikken over 10 knusse hotelkamers, elk voorzien van TV, eigen badkamer met douche of ligbad en toilet.

In ons gezellig bruin kaffee/ Patisserie kan U genieten -best op reservatie- van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet.  In de zomer kan u van het ontbijt genieten op ons terras aan het marktplein. Ontbijten kan tussen 8u. en 10u. Indien u het ontbijt vroeger wilt, dan regelen wij een ontbijtservice met onderlinge afspraak.. Restaurant en tearoom zijn tijdens de zomermaanden gesloten op dinsdag. Vanaf 1 september gesloten op maandag, dinsdag en woensdag, behalve in samenspraak met de hotelgasten.

Kinderen tot en met 2 jaar logeren gratis op de kamer van de ouders. Een babybedje staat ter beschikking. Er kan eventueel een extra 1-persoonsbed bijgeplaatst worden aan 40 euro per nacht.

TIP : Boek eens een huifkartocht. Info via De Schipperkeshoeve (Melissa Taillieu) : De Schipperkeshoeve - Abeelseweg 117 - 8970 Poperinge - 0495/26.00.49

TIP : boek een boltrabaan, een oud volksspel voor iedereen! - www.boltra.be

!!Vergeet niet je elektrische fietsen te huren bij ONS : 35 euro voor een hele dag!!

Het hotel kan ook als vakantiewoning geboekt worden, voor uw groep, uw familie of uw gezinsuitstap. Guesthouse Het Wethuys. Dan krijgt u er een gemeenschappelijke ruimte bij met ingebouwde keuken, salon en eetruimte. Er is een aparte ingang en u heeft directe toegang tot het verwarmd zwembad.

Toerisme Vlaanderen

 

 

Bekijk onze video