Boltra

Wie de boltrabaan tussen 11h en 13h30 reserveert en nà 17u30, kan dit enkel mits het nemen van een maaltijd. Suggesties kunnen uitgewerkt worden volgens groepswensen en budget. Een idee voor mogelijke menu’s en gerechten vindt u hier
 


We zijn gesloten van maandag 29/10/2018 tot en met donderdag 01/11/2018.  Terug open op vrijdag 02/11/2018!
 

Reserveer uw baan


We contacteren u dan zo snel mogelijk om te bevestigen.

Your data will only be used to contact you in order to provide you with the requested information. Protecting your data is important to us. In our privacy policy you can read how we do this.
All fields marked with an asterisk(*) are required.


De prijs voor het gebruik van de boltra is 3 euro per persoon, gedurende 1 uur (de dranken zijn apart te verrekenen). Dit is ook de prijs bij verlenging van de spelduurtijd. De groepsverantwoordelijke staat in voor de betaling van het gehele eindtotaal. Indien dit niet mogelijk blijkt, wordt een meerlast van €0,50 per persoon aangerekend. Gelieve respectvol om te gaan met het aanwezige materiaal, de locatie en de uitbating in het algemeen. Dank u. Om te vermijden dat groepen niet opdagen, zijn we genoodzaakt om een voorschot van 50% te vragen.
Kinderen op de boltrabaan zijn pas toegelaten vanaf 6 jaar. Dit omwille van een zeker gebrek aan spelvaardigheid en om lichamelijke risico’s te vermijden bij kinderen onder de 6 jaar.