Restaurant & Tearoom

In ons restaurant wordt u verwend met keuzemenu of dagmenu. We hebben bijzonder leuke streekgebonden huisspecialiteiten, onze overheerlijke gevulde bierpannekoeken, de Hoppegaletten, zijn niet te weerstaan.

Meer weten »

Hotel

We beschikken over 4 ruime, knusse hotelkamers én 3 logieskamers, elk voorzien van TV, eigen badkamer met douche of ligbad en toilet.

Meer weten »

Arrangementen

Het Wethuys biedt een breed gamma aan arrangementen en activiteiten tijdens uw verblijf.

Meer weten »

Het Wethuys heet U van harte Welkom.

Toen de laatste magistraat van het graafschap Watou de laatste maal op tafel klopte kon hij niet vermoeden dat hier, eeuwen later, geen onverlaten maar levensgenieters aan de balie zouden staan. En toch! Waar vroeger straffen werden uitgesproken, worden nu lichaam en geest uitvoerig verwend en zijn de boetes drastisch omlaag gehaald. Het statige huis kreeg een doordachte face-lift: een hedendaagse pleisterplaats met historisch karakter, een groot terras op het marktplein, een knusse binnentuin voor de intieme sfeer en een ruimte voor groepen en reünies.

Voor grotere groepen en/of meer gewenste kamers: we hebben ook nog Vakantielogies Het Wethuys - Boltra.be - info@boltra.be

Openingsuren

  • juni tem september:
    • van dinsdag tem zondag: van 12h tot 21h (vrijdag én zaterdag tot 21h30).
  • oktober tem mei:
    • woensdag en donderdag van 12h tot 16h
    • vrijdag, zaterdag en zondag van 12h tot 21h

EINDEJAARSPERIODE:

Oudejaarsavond 31 dcember 2017 open tot 16h00 (check-in hotel mogelijk tot 17h00)

GESLOTEN: vrijdag 22 december tem vrijdag 29 december 2017.

Restaurant & Tearoom

Frisse zomerse slaatjes, lekkere croques, ambachtelijk gemaakt potjesvlees, stoofvlees met Kapitttel Pater, vol-au-vent van het huis, de volkssportboterham, steaks en côte à l’os en dé huisspecialiteit: hoppegaletten met vlees, vis of vegetarisch.

Hotel**

Het Wethuys is een vakantieverblijf dat beschikt over vier ruime, knusse kamers, voorzien van TV, douche en toilet. ’s Morgens staat een uitgebreid smakelijk ontbijt op u te wachten. Reserveer vandaag nog voor een ontspannen verblijf in Watou!

Arrangementen

Het Wethuys biedt een breed gamma aan arrangementen en activiteiten tijdens uw verblijf. Van werkvergadering tot verwenweekend compleet met culinair lekkers en fietsverhuur: u vindt vast wat u zoekt!